13 feb. 2015

Evacuare fortata paralizata in Vicalvaro


 "Vicalvaro paralizeaza evacuarea fortata a  unei familii .Cu sprijinul cartierelor vecine Moratalaz si Vallekas si cu sprijinul AA.VV Vicalvaro care asigura medierea cu comisia judiciara , au obtinut o pasuire de o luna pentru asi rezolva situatia. Subliniem implicarea vecinilor prin intermediul asociatiilor si organizatiilor infiintate de catre ei."

 Sursa : Facebook Raul Capin Leal 


Mentiunea pe care o pot face eu este ca, cei doi care primesc ajutorul vecinilor lor spanioli sunt cetateni romani. Au doi copii minori in grija si se pare ca sunt intr-o situatie extrema.
Foto : Raul Capin Leal
Foto : Raul Capin Leal
Foto : Raul Capin Leal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole