13 feb. 2015

Mesaj din Spania pentru cei care fac specula cu case !

   Blackstone cel mai mare speculant din lume , executa fortat mii de familii in Spania si in lumea intreaga.

   Acesta este un mesaj  din Spania pentru Blackstone , din partea celor care au cumparat casele care acum va apartin.

   Case care sunt caminul nostru.
    Poate ca nu ati auzit de noi dar o sa auziti. Sigur o veti face ! Suntem PAH (Plataforma de Afectados por la Hipoteca) , Platforma celor Afectati de Ipoteci.
Suntem platforma impotriva evacuarilor fortate in Spania. Luptam pentru dreptul nostru la casa.
Guvernul spaniol si bancile pe care acesta le-a salvat ,va vand casele noastre la preturi de nimic. Preturi pe care noua ni le-au negat si acum voi urcati preturile si ne aduceti in situatia de a fi dati afara din casele noastre.

   Probabil  credeti ca nu putem ajunge pana la voi , ascunsi in birourile voastre din Manhattan . Nu sunteti in siguranta , nu aveti idee de ce suntem in stare. Uite ce facem cu cei ca voi .
Si iata cum va purtati cu cei ca noi :

   Ascultati cu multa atentie ! Blackstone vom lupta pentru casele noastre , pentru drepturile noastre , pentru demnitatea noastra , pentru ficele si fii nostri , pentru nepoti.

   Luptam impotriva intereselor voastre economice , impotriva a tot ceea ce va reprezinta . Ne vom asigura ca planeta intreaga va afla cine sunteti si ce faceti. Pregatiti-va! Noi suntem gata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole