1 oct. 2017

ACCIÓN POÉTICA si in limba romana


Aseara s-a incheiat prima editie Acción Poética Vicálvaro. 
Fraza in limba romana, "Cine da, lui isi da, cine face, lui isi face" propusa de una dintre colegele noastre, a fost aleasa pentru ca, in timpul dezbaterilor ne-am dat seama ca si in spaniola bunicii isi invatau copii ceva foarte asemanator: "Cuanto más doy, más tengo". 
Existenta acestei idei in ambele culturi a fost ceea ce ne-a determinat, pe toti, sa plasmuim sfatul bunicilor nostri, ca un factor comun al celor doua culturi, romana si spaniola.
Flori de Iris si Salvati Rosia Montana - Madrid au colaborat inca o data participand impreuna la aceasta activitate.


Mai multe fotografii pe pagina Salvemos Rosia Montana - Madrid

Imagini din ziua anterioara, cand am zugravit zidul in alb : ACCIÓN POÉTICA Vicálvaro

Cateva informatii despre cum a aparut miscarea  ACCIÓN POÉTICANiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole