7 mar. 2015

Ore de matematica in Vicalvaro


In fiecare sambata de dimineata de cateva saptamani la ora 10:00  incep orele de matematica.Ce este deosebit in asta? Faptul ca toti cei care participam pentru ca aceasta activitate sa aiba loc suntem voluntari. Domnul inginer Dan Stefanescu este cel care ofera voluntar si gratuit timpul sau si cunostintele acumulate intr-o viata pentru a ajuta copii romani din cartier sa inteleaga mai bine matematica. Eu am reusit sa gasesc acest spatiu unde se desfasoara orele de matematica prin bunavointa spaniolilor de la Asociacion de vecinos de Vicalvaro. Asociatie care functioneaza in interesul celor care locuiesc in cartier de mai bine  40 de ani. Mamicile isi aduc copii , copii participa cu multa placere si aceasta este una dintre conditii: voluntar , de placere.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole