31 mai 2017

Catalin Paraschiveanu - Campeonato Internacional I.B.F. Boxeo en Illescas


Anunt pentru iubitorii boxului din zona Madrid - Toledo:
vineri 2 iunie la ora 19:00 Catalin Paraschiveanu isi va apara centura W.B.C. Mediterráneo in fata  aspirantului spaniol la aceasta centura, Adasat Rodriguez. 
Evenimentul va avea loc in  Plaza de Toros din Illescas - Toledo, C-tera de Ugena S/N.
Catalin traieste in acest moment in Malaga unde se si antreneaza. Practica boxul de la varsta de 10 ani si boxul profesionist de 4 ani.
Ar fi frumos sa il sustina moral comunitatea de  romani care traieste in zona  dar si iubitorii acestui sport care doresc  si au posibilitatea sa se deplaseze vineri seara la Illescas, nu?Biletele pot fi cumparate aici.

Va las si un articol in spaniola care anunta evenimentul:
 Adasat Rodríguez se incorpora a la velada de Illescas


S-ar putea sa-ti placa si: Nicu Pop - Osanu la Madrid 

 Blogul Romania din Madrid  exista datorita mediului pe care mi-l creeaza Costinela S.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole