17 mai 2017

Ansamblul Somesu , duminica 21 mai in Vicálvaro


Duminica 21 mai, in jurul orei 14:00 in cadrul "Saptamanii diversitatii" - Semana de la diversidad in Vicálvaro,  Ansamblul Somesu din Rivas Vaciamadrid ( pagina facebook aici )  va fi prezent in Plaza de las Brigadas ( parcul de peste drum de gura de metrou Vicálvaro), unde va reprezenta  comunitatea de romani cu  dansuri populare din zona Somesului.
In aceeasi zi si locatie incepand cu ora 12:00 vor avea loc mai multe activitati relationate cu diversitatea etnica din cartier, iar comunitatea de romani va avea si alti reprezentanti. 
Sunteti invitati sa participati sau macar sa treceti pe acolo intr-o plimbare si sa-i bucurati cu prezenta.In jurul orei 15:00 se incheie Saptamana diversitatii pe parcursul careia au loc mai multe activitati. Aveti mai jos afisul cu toate detaliile.
Te poate interesa si: Semana de la diversidad en Vicálvaro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole