26 mar. 2011

Martisor

Cand ati daruit ultima data un martisor?Si de cate ori ati avut ocazia sa o surprindeti pe cea care l-a primit atat de mult incat sa ii dea lacrimile de emotie?Ea s-a emotionat foarte tare cand a primit anul acesta un martisor.Nu mai primise unul de vreo 7 ani.Si asta pentru ca traind aici afara uneori uitam zilele de sarbatoare.Viata e stresanta,renuntam la multe bucurii marunte in cautarea unei vieti mai bune.Nu i-am cerut permisiunea sa spun aici unde munceste,insa i-am cerut permisiunea sa folosesc fotografia.Poate ca nu as fi mentionat-o daca nu as fi vazut pe chipul ei o emotie asa de puternica cum de
 putine ori intilnesti in viata.Pe cat de marunt si simplu a fost gestul meu de ai aduce aminte ca e 8 martie,pe atit de mare a fost bucuria traita de ea.Ca sa vezi ca,  pentru ai da un moment de fericire cuiva nu e nevoie de sume mari de bani ...e de-ajuns un mic martisor.

Martisor


Regalar el mes de marzo un pequeño martisor es tradicion en my pais.A la rumana que esta en la foto le regale uno este año.La emocion que dejo ver en su cara me sorprendio.Por esto decidi colgar su foto aqui.Me comento que llevaba como 7 años sin recibir un regalito tan bonito.Y esto que estando en Rumania todos los años recibia mas de uno.Pero la vida lejos de casa supone muchas veces renunciar a las pequeñas alegrias que normalmente traen las costumbres,o la celebracion de fiestas.De todas formas vi una vez mas como no el valor material de un regalo importa,sino lo que el significa o mas bien la intencion de dar una alegria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole