27 mar. 2011

La targ

Astazi am intalnit o romanca.La un targ aici la noi in Madrid.Reprezentatul unei multinationale pentru Romania.Si mai placuta a fost surpriza cand am auzit ca e de fel de la noi din judet.Doar cateva zeci de kilometri distanta intre locul unde am crescut eu si cel unde a crescut ea.Se grabea dupa cum vedeti,trebuia sa ia un avion catre Bucuresti.In cealalta fotografie,omologul ei la Madrid,adica reprezentant al aceleasi multinationale in orasul unde eu traiesc,un catalan amabil si simpatic.

La feria

A la rumana que estais viendo en la foto me la encontre en una feria aqui en Madrid.Es representante de una multinacional y estuvo aqui por un dia para promocionar el producto que esta comercializando su empresa.Lo que me sorprendio fue que viene de la misma provincia que yo.Es mas...se crio a solamente 50 km del sitio donde pase mis primeros años de vida.En la otra foto su compañero de trabajo,un catalan amable y muy simpatico.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole