22 mar. 2011

Paco

Doua generatii,tata si fiu.Amandoi au muncit pentru ca barul asta sa fie si astazi deschis.Dar nu sunt aici pentru asta.Sunt aici pentru ca ,din punctul meu de vedere sunt oameni deosebiti.Deosebiti in simplitatea lor.De cand ii stiu viata lor se impleteste cu cea a noilor veniti in cartier,printre care si noi,romanii.Au romani ca angajati,au romani ca prieteni au clienti romani.Si intotdeauna a fost pace in barul lor.Pentru noi sunt mai ales buni prieteni,oameni saritori care ne-au ajutat cand au avut ocazia si au facut-o din suflet.Cand vrem sa mancam bine si sa ne simtim ca in familie,mergem la Paco.In cealalta fotografie o vedeti pe cea de-a treia membra a familiei.In bucatarie,ajutand la bunul mers al barului,lucrand cot la cot cu angajatele romance.

                                                                                            Paco

Dos generacionnes,padre e hijo han estado currando para que el bar funccione hoy en dia.Pero la razon para lo que estan aqui no es esta.Estan en este blog porque les conosco muy bien desde el primer dia que llegue a España.Son de los que viven la llegada de los nuevos vecinos en el barrio desde siempre.Y estos en particular estan  rodeados de rumanos.Tienen empleadas,tienen amigos y tambien clientes rumanos.El ambiente de su pequeño negocio familiar esta siempre tranquilo.Para my familia han sido siempre buenos amigos,que nos han hechado una mano cuando han podido y lo han hecho siempre con mucho cariño.Si quiero sentirme como en my casa algun dia voi a comer donde Paco.En la segunda foto esta la hermana,trabajando en la cocina al lado de las empleadas rumanas. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole