24 mar. 2017

Daruind din inima - actiune de strangere de alimente

  Grupul informal Salvemos Rosia Montana - Madrid a demarat pe 21 martie o noua actiune de strangere de alimente. De aceasta data beneficiari vor fi copii de la Valea Plopului, Prahova de care se ocupa si ingrijeste parintele Nicolae Tanase. E vorba de 400 de copii pe care acest preot ii hraneste si gazduieste.
Pentru aceia dintre voi care doresc sa doneze alimente puteti intra in contact cu organizatorii strangerii de alimente pe  evenimentul facebook unde veti putea urmari si traseul urmat de donatiile pe care le veti face,  sau va puteti prezenta in calle Villacarlos, nº 17 posterior in Vicálvaro - Madrid.

Din descrierea evenimentului:
 " Asa cum spuneam si anul trecut, sa daruim  atat cat putem, dar sa fie din inima. O bucatica din sufletul nostru ii va ajuta pe acesti copii. Iubirea pe care o strecuram in fiecare pachet va ajunge acasa. Haideti ca impreuna sa cream o lume mai buna! Ajutati-ne sa ajutam!"


 Te poate interesa si: Pitici din Vicálvaro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole