12 mai 2017

Daruind din inima - incheierea primei etape

               Actiunea de strangere de alimente demarata pe 21 martie a incheiat o prima etapa
duminica trecuta cand cele 32 de colete au plecat spre destinatie. 
Initiatorul acestei actiuni este Ionela Olteanu, o romanca inimoasa si foarte curajoasa, tinand cont la cat de complicat este sa duci asa ceva la bun sfarsit.
Duminica trecuta au facut voluntariat pentru a o ajuta pe Ionela: Maria Cranguta Marineanu, Catalin Andrei si prietenul sau Mircea, Monica si Daniel Vancea care au oferit gratuit transportul pachetelor, cu furgoneta proprie, pana la depozitul firmei de transport international  care le-a preluat. Firma de transport a dorit sa isi pastreze anonimatul, asa ca nu o voi mentiona.
Pentru cei care doresc mai multe amanunte despre participantii la aceasta actiune, adica cei care au donat alimentele, numele lor sunt afisate in aceasta postare facebook .
                               

Miercuri 10 mai coletele au fost preluate   la Ploiesti de catre Alexandru Popescu   
, activist de mediu cunoscut si
o veche cunostinta a grupului

care a organizat aceasta actiune.  Sandu a avut grija voluntar ca donatiile romanilor din Madrid sa ajunga la Valea Plopului unde sunt alimentati si ingrijiti cei 400 de copii orfani.                                                                                                 


 Pentru cei care doresc sa ramana in contact cu organizatorii las aici link de la evenimentul facebook
Te poate interesa si articolul in care prezentam in luna martie demararea acestei actiuni: clik aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole