23 feb. 2017

Curs gratuit de educatie civica in Vicálvaro

   Saptamana trecuta au inceput in Vicálvaro, Madrid cursurile de educatie civica.
   Aceste cursuri, gratuite au ajuns sa fie o realitate cu ajutorul activistului civic Francisc Both care s-a oferit voluntar sa fie prezent o data la doua saptamani in sala Asociatiei de vecini din Vicálvaro si sa ne vorbeasca pe rand despre Constitutia Romaniei, codul muncii, codul civil si cel penal... chestiuni pe care orice cetatean ar trebui sa le cunoasca.

   Cum a decurs prima intalnire puteti urmari aici:
In saptamanile urmatoare o sa incerc sa-mi fac timp sa postez  inregistrarile fiecarei intalniri pentru cei interesati de activismul civic.
   
   Daca doriti sa participati trebuie sa stiti ca:


  • sunteti bineveniti
  • cursul este gratuit
  • se desfasoara o data la doua saptamani
  • de moment, sambata
  • incepe la ora 19:00
  • se filmeaza
  • locurile sunt limitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole