18 mar. 2015

Evacuare fortata paralizata definitiv.

Stire preluata din ziarul local :  Vicalvaro distrito 19


In ultimul moment a fost paralizata evacuarea fortata a Simonei si a familiei acesteia prevazuta pentru 13 martie.
Sareb (Banco malo) noul proprietar al casei in care traiesc acesti cetateni  le-a oferit  o chirie pe care o pot plati , (150 de euro pe luna din cate mi-a povestit unul dintre activistii spanioli care a participat la toata operatiunea de tocmeala cu banca ).SI SE PUEDE !Simona transmite multumirile sale tuturor celor care au colaborat ajutand-o  cu stransul semnaturilor , celor care au ajutat-o cu hartiile , celor care s-au opus evacuarii stand ore in sir in fata casei ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole