25 ian. 2012

Un tanar actor

De mic copil mi-a placut sa joc in piesele de teatru de la gradinita si am tinut-o tot asa pana in clasa a-6-a  cand a trebuit sa emigrez. Ajuns in Spania, am incercat sa continui ce-am facut si-n tara si, dupa 2 ani de zile, vorbind cu un profesor despre pasiunea mea pentru actorie, m-a sfatuit sa ma bag intr-un grup de teatru, asa cum mi-a placut de fiecare data sa fac, i-am ascultat sfaturile si m-am pus pe treaba…in primul an nu am reusit ca intru in grupul de teatru “Fem Teatre”, dar crezind in proprile forte am incercat din nou, un an mai tarziu cand a fost pentru mine cu noroc. Am fost 2 ani in grupul de teatru ”Fem Teatre” , am jucam in 2 piese de teatru care pentru mine au insemanat foarte mult si-am avut ce invata…dar am decis sa ma retrag si sa merg la un alt teatru unde am crezut eu ca-mi va fii mai bine, am putut sa merg doar 5 luni de zile la teatrul “Ganyotes”. La grupul de teatru Ganyotes, am cunosct niste actori deosebiti care fac o treaba foarte buna pentru persoanele cu dizabilitati (voi scrie si despre acest grup de teatru in urmatorul articol).



Preluat de pe blogul personal al lui Emanuel.http://emanuelmunteanu.wordpress.com/2012/01/21/ce-nu-se-stie-despre-mine-partea-i/

Si el este unul dintre romanii care traiesc in Spania.L-am cunoscut pe facebook si mi-a atras atentia cat de deschis era catre ideea pe care eu o promovez,idee care a dus la infiintarea acestui blog cum ca romanii sunt oameni decenti si muncitori.

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole