8 mar. 2011

Pozand pentru VOGUE

Fotografiile sunt de acum cativa ani. Iar fetita care a pozat atunci pentru Vogue este acum adolescenta si continua sa fie frumoasa si talentata dar mai ales inteligenta suficient de mult pentru ca parinti ei sa fie mandri de ea  in continuare, chiar daca au renuntat din motive personale sa mearga cu ea la casting-uri. A fost insa o vreme cand copila pe care o vedeti, cea din primul plan, aparea in anunturi de televiziune tot timpul, iar in campania de Craciun avea chiar si trei anunturi in acelasi timp pe diferite canale.

2 comentarii:

  1. Felicitari parintilor! Le dorim sa se bucure de asa fetita frumoasa! Sa fie sanatoasa si ea si parintii Sa va bucurati de ea

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu:) O sa le transmit!

    RăspundețiȘtergere

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole