27 apr. 2011

Timp liberDe pesca

Si que hay muchos paysanos mios pescando.Sobre todo en primavera,cuando no hace mucho calor.Es un deporte con muchas ventajas,teniendo en cuenta que
los embalses de la Sierra estan llenos de carpa.Sale barato sacar a toda la familia al campo.
40 minutos en el coche y lo tienen todo.El niño puede jugar y respirar aire limpio,el marido tirando la caña,la mujer se da un paseo por la naturaleza.Ademas no sale nada caro.Bueno,Bonito y Barrato!

Nu stiu de ce dar romanilor le place mult sa pescuiasca in timpul liber.Poate din cauza ca e foarte ieftin sa pescuiesti in lacurile din jurul Madridului.Ieftin in comparatie cu taxele din tara.Permisul pentru un an costa cateva zeci de euro,depinzand de zona si tipul de peste pe care vrei sa-l pescuiesti.In afara de asta stai in aer liber,si iti poti scoate copii sa se joace.Bucuria de a aduce un crap gras la mal ,e doar la o aruncatura de bat.Urci familia in masina,pleci catre munte,si gata.Peste e din belsug....fir intins!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole