2 mai 2011

Los churros

Astazi o sa compart cu voi o mica curiozitate.Ati observat dimineata,agatate in fata usi barurilor o punga ca asta?In Madrid barurile care deschid mai tarziu isi primesc marfa asa."Los churros" care sunt varianta spaniola pentru gogosi,dar sa recunoastem nu asa gustoase ca gogosile noastre,cel putin asa mi se pare mie,deci ziceam ca gogosile ,asa cum le vedeti in fotografie,asteapta cuminti ,in liniste ca stapanul barului sa deschida si sa le ia cu el innauntru.Inca nu rasarise soarele cand am facut fotografia.Va asigur ca barul in fiecare dimineata are gogosile agatate asa.N-am auzit sa se fi intamplat vreodata sa ....."dispara" innainte de deschiderea barului.Si sunt convinsa ca as fi aflat daca s-ar fi intamplat.In cartierul meu se afla tot!Nu scapa nimic.

Un comentariu:

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole