11 apr. 2011

La o plimbare prin centru

Duminica de dimineata,o plimbare prin centrul Madridului.Ei au trecut pe langa mine vorbind romaneste.Poate ca au mai fost si altii dar nu i-am observat.Le-am facut cate o poza,ca tot aveam aparatul pregatit.

De paseo

domingo por la mañana dando un paseo por el Sol y por alrededores de Palacio Real.Ellos paseavan tambien y les escuche hablando my idioma.Ya que estava preparada la camara para tomar fotos,les imortalize sin mas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole