21 mar. 2011

Bianca & companiaDupa cum bine se stie unul dintre modurile cele mai placute sa-ti petreci timpul liber e sa iesi cu prietenii la un gratar.Bianca a implinit ani asa ca ne-a invitat pe toti la aer curat.Mereu raman uimita cu cata usurinta strange o multime de oameni pe linga ea.Probabil pentru ca organizeaza orice eveniment cu multa placere,iar ceilalti simt asta si raspund invitatiei imediat si cu multa placere.

Bianca& la peña

En su cumpleaños,Bianca nos invito a todos a una barbacoa.Es una  costumbre comun entre los rumanos que viven en España y que yo sepa ,entre los que viven en otros paises tambien.Una manera de pasar el  poco tiempo libre que tenemos en la naturaleza,respirando aire limpio y disfrutando del campo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole