16 mar. 2011

Fitness

    La sala de fitness te primeste zanbind o alta romanca.Amabila,draguta,sigura pe ea.Stie bine ce face si lasa impresia ca ii place munca asta.Sa faci ceea ce-ti place e un noroc in aceasta viata.In general cei ce au acest noroc au rezultate foarte bune si mereu zambetul pe buze.Daca aveti nevoie de un loc unde sa practicati fitness vi-l recomand pe acesta.Este in Villardondiego,nr.21 posterior.28032 Madrid.
Daca doresti amanunte 917761244.


El gimnasio

Nada mas entrar por la puerta,te recibe una rumana sonriente y amable.Se nota que sabe muy bien hacer su trabajo y ademas lo esta haciendo con mucho  gusto.Esto la verdad es una suerte porque no todo el mundo logra en esta vida trabajar en una cosa que le guste.Una persona que le gusta su ocupacion siempre te atendera mucho mejor y siempre sonriendo.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole