4 iun. 2017

Astazi, lansare de carte la Madrid

Astazi, 4 iunie, la orele 14:00, in Alcalá de Henares, Lili Craciun si cele doua carti ale ei: "Menajerele soacrei mele" si "Desculta pe cioburi de oglinda - Calatoria", va asteapta in restaurantul La Galatea, calle Almazan, nº 20, telefon de contact: 918 82 25 14.
Va amintesc ca, "Desculta pe cioburi de oglinda - Calatoria" va fi publicata in limba spaniola in viitorul apropiat. Cartea a fost deja lansata in Romania in octombrie 2015, in limba romana bineinteles. Intalnirea cu romanii din zona Madrid care are loc astazi in Alcalá de Henares face parte dintr-un turneu organizat de Lili Craciun "pe banii ei" pentru asi promova cartile. Acest turneu a cuprins mai multe orase din Italia inainte de sosirea la Madrid.
 Detalii despre cartea lui Lili Craciun in articolul El libro de una rumana impreso en castellano, pe care l-am publicat in aprilie.Te-ar putea interesa si:
 ACCIÓN POÉTICA Vicálvaro si in limba romana


Blogul Romania din Madrid exista datorita mediului pe care mi-l creeaza Costinela S.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole