25 iun. 2011

Pe lac!

O sa fie nevoie sa ma credeti pe cuvant ca cei din fotografii sunt romani.Da...romani care se relaxeaza in timpul liber.De unde stiu?Era liniste pe lac.Se aude foarte bine in ce limba comunici cu ceilalti.E o expresie foarte folosita aici:"Ne chinuim si noi pe-aici prin Spania asta".Am auzit-o de multe ori din gura conationalilor.Parerea mea e ca "ne chinuim" uneori pentru ca asa vrem,asa am ales.Se vede treaba insa ca unii stiu sa-si petreaca putinul timp liber pe care il au ca sa mai uite de dorul de casa.Ma bucur pentru ei si cred ca fac foarte bine cand aleg sa traiasca momentul.Pana la urma viata e ceea ce ti se intampla in timp ce faci planuri de viitor,nu?

Un comentariu:

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole