18 dec. 2011

Loteria de Navidad

O sa va intrebati ce legatura are loteria cu romanii din Madrid. Romanii care traiesc aici de multa vreme stiu ca este un adevarat eveniment. In ziua in care se face extragerea toata Spania si multi romani care traiesc aici asteapta numarul castigator cu sufletul la gura. Si asta pentru ca sistemul in care reparte premiile este foarte generos si diferit de alte loterii pe care le cunoastem. Dar nu doar din aceasta cauza am ales sa public acest anunt aici. Adevaratul motiv este ca, fetita care a facut acest anunt acum ceva ani,o sa o vedeti daca urmariti anuntul....fetita aceasta este romanca si traieste in Madrid. A fost aleasa la un casting unde s-au prezentat mai mult de 800 de copii. N-as sti sa va spun de ce. Dar cu totii stim ca in fiecare an, anuntul de la Loteria de Navidad este unul dintre cele mai importante din an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole