29 mai 2017

S-a incheiat cursul de educatie civica


Sambata trecuta s-a incheiat cursul de educatie civica pe care impreuna cu Francisc Both si Sergiu Barbu l-am "tinut in viata" timp de cateva luni. Ne-am oprit pentru ca nu exista interes in randul romanilor pentru subiect. Desi era gratuit, numarul participantilor in real la acest curs nu a fost din ce in ce mai mare, ba dimpotriva. In on-line era destul de vizitat insa scopul  nu era acesta. 
A fost o experienta interesanta pentru noi. Sper ca si pentru cei care l-au urmarit in direct sau inregistrat.
Vom reveni cu noi activitati cand o sa avem suficient timp pentru a demara o noua initiativa la aceeasi adresa: Calle Villablanca nº 35, in spatiul oferit gratuit de catre  Asociación Vecinal Vicálvaro .

 Francisc Both
Sergiu Barbu

Multumim pentru implicare Sergiu. 
Felicitari pentru initiativa Francisc !

Te poate interesa si: Compartiendo la diversi


Blogul Romania din Madrid exista datorita mediului pe care mi-l creeaza Costinela S.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole