23 mai 2017

Nicu Pop (video) Osanu la Madrid - Vicálvaro

Tot duminica in Plaza de las Brigadas Internacionales in Vicálvaro am mai avut un invitat deosebit, pe Nicu Pop.  Vocea deosebita si prezenta deosebita in costum national in filmarea de mai jos si in fotografii.
 Multumim pentru participare si sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii.
Daca doriti sa-l contactati va las pagina facebook a lui Nicu Pop aici

Te poate interesa si:
 Ansamblul Somesu -VIDEO - si invitatie la urmatorul lor eveniment

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole