16 mai 2017

Mezeluri traditionale medaliate cu aur
Cheia marilor succese?
Gustari mici si foarte dese.
Ca sa-ti tii foamea in haturi,
Iti dam noi doar BUNATATURI.
Sergiana are distribuitor in Madrid ( clik aici ). 
Pentru cei care iubesc produsele traditionale si in acelasi timp cauta sa manance sanatos, Sergiana produce fara coloranti si fara conservanti: Carnatii Poiana Marului, Slanina afumata, Gusa cu boia, Jumari, Carne la borcan...
Prin produs traditional se intelege un produs pentru care se utilizeaza materii prime locale, care nu are in compozitie aditivi alimentari, care prezinta o reteta traditionala, un mod de productie si un procedeu tehnologic traditional, care se distinge de alte produse similare apartinand aceleasi categorii.

Ne gasiti in Av.Real, nº 18 - Vicálvaro - Madrid

Carnatii Poiana Marului - medalie de aur in 2010 I.F.F.A.
Intregul palmares Sergiana clik aici 


Te poate interesa si Branza bio de SibiuNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole