14 apr. 2017

Tarteo - tartas con arte


In Vicálvaro avem o romanca cu maini de aur care face cozonaci, prajituri si torturi la comanda. Cozonacul tocmai l-am probat eu si e cel putin la fel de bun pe cat de bine arata.
Nu stiu daca mai are timp acum sa ia comenzi pentru Paste dar daca doriti sa-i comandati pentru o alta ocazie, o puteti contacta pe pagina Facebook Tarteo - tartas con arte
Te poate interesa si Branza bio de Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole