10 apr. 2017

Slujba Invierii in Vicálvaro

In Vicálvaro n-am avut niciodata evenimente cu specific romanesc daca nu le-am organizat chiar noi. Nici asociatii romanesti, nici alte autoritati din Romania nu au venit pana acum  sa organizeze nimic  in cartierul unde noi locuim.
 In aceasta primavara, preotul Mihai Bogdan  a venit de la Bucuresti sa infiinteze aici o parohie. Spatiul in care se va afla biserica este in apropierea magazainului romanesc din cartier si destul de aproape de gura de metrou Vicálvaro,
   Localul unde  o sa functioneze biserica ortodoxa are nevoie de amenajari, asa ca Slujba Invierii si celelalte slujbe din Saptamana Mare  vor avea loc intr-o alta locatie la urmatoarea adresa: Carretera de Vicálvaro a la Estacion de O`donell, nº 1, in cladirea Caritas aproape de gara Cercanias Renfe - Puerta de Arganda.
Mai multe detalii in afisul de mai jos.Te poate interesa si: Daruind din inima - actiune de strangere de alimente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole