7 apr. 2017

Manifestatie pasnica in Retiro

Duminica, 9 aprilie, intre orele 17:00 si 18:00 in Parque del Retiro - Madrid langa statuia lui Alfonso XII are loc o manifestatie pasnica organizata de grupul  informal Salvati Rosia Montana - Madrid. 
Din descrierea evenimentului: "In ultimul timp dezastrele ecologice apar la tot pasul pe intreaga planeta. Nepasarea si indiferenta companiilor private si, de cele mai multe ori, ale statelor "ucid" flora si fauna, intr-un cuvant viata noastra a tuturor.
Pe data de 4 aprilie raul Aries a fost poluat dupa ce o sonda cu steril a cedat, potrivit informatiilor oficiale. Cele neoficiale sustin ca de fapt  cel care a cedat a fost digul..."

Evenimentul facebook poate fi accesat aici: Noua Ne Pasa de Acasa 

Una dintre filmarile facute de localnici pe raul Aries imediat dupa contaminare aici 
Te poate interesa si : Daruind din inima - actiune de strangere de alimente 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole