7 mar. 2017

Pitici din Vicálvaro

Duminica am pornit un nou proiect in Vicálvaro. Un proiect care include pe micutii romani din cartierul nostru si dupa cum vedeti si pe mamicile sau matusile acestora, dupa caz.
Ideea apartine Mariei Marineanu care a luat initiativa si o sa organizeze un atelier de lucru manual pentru copii care doresc sa participe voluntar si gratuit.
Si pentru ca e primavara, la prima intalnire, piticii au ales sa invete cum se fac, cu acordul mamicilor bineinteles, felicitari lucrate manual.
In curand voi anunta orarul dupa care v-a functiona aceasta noua activitate.
Pana atunci va las cateva imagini de la prima intalnire care a avut loc in aer liber. Copii au plecat acasa foarte multumiti. Asa ni s-a spus.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole