15 mar. 2017

Curs de educatie civica - Cum se face o sesizare?

Sambata 18 martie la orele 18:30 in calle Viallablanca nº 35 ne intalnim pentru a treia oara la cursul interactiv de educatie civica. De data aceasta activistul civic Francisc Both o sa ne vorbeasca despre cum se face o sesizare. La ce institutii se fac sesizarile, in baza carei legi si ce elemente trebuie sa contina.
 Subiectul a fost ales la propunerea unuia dintre participantii la intalnirea anterioara. Daca nu ati vazut cursul de educatie civica ce a avut loc acum doua saptamani il puteti urmari aici:


Pentru evenimentul creat in facebook click :aici
Participarea este gratuita.
Va asteptam!

Te poate interesa si Organizare locala - Autoorganizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole