27 feb. 2017

Vrem sa dansam, ne autoorganizam

Sambata trecuta ne-am intalnit din nou pentru lectia de dans si desi am fost mai putini decat alte dati nu am renuntat la ea. Urmatoarea intalnire pe ritm de muzica o sa aiba loc peste doua saptamani pentru ca sambata 4 martie intrerupem dansul si facem loc "lectiei" de educatie civica. 
In Vicálvaro ne autoorganizam pentru aceste activitati, ceea ce este o noutate in randul comunitatilor de romani. Astfel "Lectia de dans" si " Cursul de educatie civica"  sunt voluntare si gratuite.
Sala de dans ne-a fost cedata prin amabilitatea Asociatiei de vecini - Vicálvaro 

Cu eticheta #Autoorganizare te poate interesa si Lectii de dans gratis Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole