24 feb. 2017

Protest literar la Madrid

   Urmatoarele imagini sunt de la protestul literar organizat duminica trecuta in parcul Retiro din Madrid de catre grupul informal Salvati Rosia Montana - Madrid
   Actiunea s-a dorit una de sprijin a protestelor similare de la Sibiu unde initiatorul acestei miscari, Apostol Doru activist impotriva frackingului fara culoare politica, a organizat asa ceva pentru prima data. Fotografii de la protestul din Sibiu: Silvana Armat    Au avut loc proteste similare in mai multe orase din Europa. Initiatori fiind romani din diaspora.
   Duminica 26 februarie sunt anuntate mai multe actiuni de acest fel. Voi informa in momentul in care am mai multe detalii.

   
   Cu eticheta #autoorganizare mai poti citi si: Curs gratuit de educatie civica in Vicálvaro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole