23 feb. 2017

Lectii de dans gratis

   Cum sa inveti sa dansezi gratis?
   Simplu: autoorganizare.
   Formezi un grup de iubitori ai dansului, faci rost de-o sala gratis si-i rogi pe cei care stiu sa danseze sa-i invete primi pasi pe ceilalti,   care nu stiu sa danseze.
   Se incepe cu pasi simpli pentru ca toata lumea sa poata participa si...uite ce-a iesit:    Multumim pentru sprijinul acordat Asociatiei de vecini din Vicálvaro care ne-a cedat sala gratuit.
   

Tot la capitolul #autoorganizare poti citi si Curs gratuit de educatie civica in Vicálvaro  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole