27 feb. 2017

Curs interactiv de educatie juridica

Sambata 4 martie la orele 19:00 ne intalnim din nou in sala de reuniuni a Asociatiei de vecini din Vicálvaro sa dezbatem teme relationate cu drepturile omului, dreptul civil si dreptul penal sau codul muncii. Chestiuni pe care fiecare cetatean ar trebui sa le cunoasca pentru a putea sa-si apere interesele in interiorul acestui sistem. Cursul acesta  are loc cu participarea voluntara a activistului civic Francisc Both caruia ii multumim pentru initiativa, participare si pentru timpul acordat.
Mai multe detalii pe evenimentul creat special in facebook pentru aceasta intalnire: click aici . 

Ne vedem sambata in calle Villablanca nº 35 , Vicálvaro.Pentru a urmari intalnirea anterioara poti citi si Curs gratuit de educatie civica in Vicálvaro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole