5 aug. 2011

De pe facebook adunate....

Tu coche es japonés.Tu pizza es italiana.Tu cerveza es alemana.Tu vino es
español.Tu democracia es griega.Tu café es brasileño.Tu te es chino.Tu
reloj es suizo.Tu moda es francesa.Tu camisa es india.Tus zapatos son
thailandeses.Tu radio es coreana.Tu vodka es ruso.Y luego te quejas de que tu vecino es un inmigrante??.Cópialo si estás en contra del racismo....

Traducerea:

Masina ta e japoneza.Pizza e italiana.Berea e nemteasca.Vinul pe care il bei e spaniol.Democratia in care traiesti e greceasca.Cafeaua braziliana.Ceaiul chinezesc.Ceasul tau e elvetian.Moda frantuzeasca.Tricou din India.Pantofii tailandezi.Radioul made in Coreea.Vodka ruseasca.Si te plangi ca vecinul tau e emigrant?????Copiaza si da mai departe daca esti in contra rasismului.....


Un spaniol din lista mea de prieteni din facebook a propus in seara asta sa imprastiem acest text.Mi s-a parut o idee buna.Cu putine cuvinte se poate ajuta la schimbul mentalitatii multora.Daca gasesti ceva interesant si asemanator participa si tu! Lasa un comentariu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole