11 iul. 2011

Mas Madrileños


Sa facem cunostinta cu alti doi romani:Madalina si Doru.Traiesc in Madrid,muncesc in Madrid.Ea e cea mai bataioasa romanca pe care am cunoscut-o.La numai douazeci si ceva de ani ai ei nu lasa sa ii scape nici o ocazie in care ar putea fi nedreptatita in orice fel,sa treaca asa ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Mie cel putin mi se pare foarte bine.Respectul se castiga dupa cum bine stim si uite ca se pare ca se naste cu dorinta de a fi respectat,pentru ca adevarul adevarat e ca multi dintre noi avem varste mai innaintate si nu facem nimic atunci cand intalnim in viata situatii care ne fac sa pierdem autostima.Madalina munceste ca externa desi cred ca are calitati pentru a ocupa orice post unde se cere buna organizare.Doru,fost marinar in Romania,munceste de "cristalero".Doi romani pe care ii apreciez.I-am cunoscut aici,acum cativa ani si am ramas prieteni.Si ei fac parte dintre cei ce nu au de moment intetia sa revina in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole