18 iul. 2011

Dacia

In imagine o noua vecina in cartier la mine.Da...vedeti bine.Ea s-a mutat la fel ca alti romani in ultimii ani la mine in cartier.Nu e masina mea,si nu a venit din tara pentru ca a adus-o un emigrant de la el de acasa.Este o DACIA matriculata in Spania,cumparata probabil de un spaniol.Nu-l cunosc personal si nici nu cred ca are importanta cine e pentru ca nu e singurul.Romanii care traiesc in Spania stiu asta.In orasele si satele acestei tari nu mai suntem doar noi,oameni care am cautat un loc mai bun pentru a traii.Acum pe sosele o poti vedea pe DACIA,de parca ai fi acasa.

Cum vi se pare?

Un comentariu:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole