22 iul. 2011

Gabriela Maxin

Anul acesta câştigătoare a fost Gabriela Maxin, originară din Arad. Cu o înălţime de 1,70m, şi măsuri aproape perfecte, 90-64-90, Gabriela a obţinut cele mai multe puncte din concurs.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/miss-diaspora-spania-345979.html


Astazi am aflat si eu.Romanca din imagine e castigatoare concursului Miss Diaspora si traieste in Madrid.N-am cunoscut-o personal dar suntem in acelasi grup in facebook si azi dimineata a lasat link-ul asta.I-am cerut permisiunea sa o mentionez aici.Cred ca este pozitiv pentru imaginea noastra sa avem asa fete frumoase in comunitatea de romani.De fapt eu cred ca romancele in general sunt printre cele mai frumoase femei din Europa.Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole