12 iun. 2011

La multi ani!

Am fost la ziua Magdei.O petrecere tipic romaneasca cu aperitive romanesti,sarmalute si pentru cei ce au dorit si tuica.Aici in centrul Madridului.Ce mi-a placut cel mai mult?Multiculturalitatea.Romani,spanioli,germani si cred ca era cineva din Africa,n-am retinut ce tara.Imi place sa vad multi oameni din multe locuri uniti simplu pentru ca au un prieten in comun.Magda.Sa ne traiesti romanco!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole