31 mai 2011

Andrecon Obras S.L.

Sunt chiar aici la doua strazi de mine. De fapt daca esti atent si daca vrei ii vezi peste tot in Madrid. Patron roman, muncitori romani firma asta face reforme de fatade si poate si altele, nu i-am intrebat. Le-am cerut doar permisiunea sa ii fotografiez si au fost de acord. Daca vor o sa va aduc o fotografie atunci cand fatada va fi gata. Sa vedeti ce iese din mana romanilor care traiesc si muncesc in Madrid.
Va propun un exercitiu simplu: daca vreti sa participati bineinteles. Daca vezi o echipa de romani muncind,acum ca a venit vara sunt peste tot si nu e greu sa-ti dai seama ca sunt compatriotii tai, lasa un comentariu. Ceva de genul:pe strada x este o echipa. Doar atat. Sa vedem daca intradevar ii vedeti si voi asa cum ii vad eu peste tot. Romani care muncesc din greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole