12 apr. 2011

Prieteni

Prieteni e putin spus de fapt.Sunt cei mai corecti si saritori oameni pe care i-am intalnit.Cei mai buni prieteni.Ea are doua locuri de munca.Nici nu inteleg cum rezista.Poate va intrebati ce chip au cei ce va tiparesc facturile,alea pe care le platim in fiecare luna.Asa arata o romanca dintre multe romance care muncesc in poligoanele industriale tiparind si impachetand facturile care mai tarziu ajung la voi in cutia postala.

Amigos

La verdad es que son mas que amigos para my.Gente que esta cuando mas la necesitas,de los que hay pocos hoy en dia.Ella tiene dos trabajos.Uno de ellos en una imprenta.A lo mejor te has preguntado alguna vez como seran los que imprimen tus facturas.Ella es una de las chicas que trabajan en esto para que ,luego mas tarde  encuentres las facturas en el buzoz de tu casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole