4 apr. 2011

pitonsharp@yahoo.co.uk

E foarte tanar si deja a strabatut cateva tari europene in cautarea norocului. Se pare ca de moment ii merge bine in Madrid. Munceste in constructii si nu am avut posibilitatea sa merg la locul lui de munca sa il fotografiez in "uniforma". Asa ca fotografia nu arata ocupatia lui de zi cu zi. Cealalta ocupatie ,de data asta pasiune e sa construiasca pagini web. Multi tineri romani sunt pasionati de lucrul cu calculatorul dar el e chiar un artist.
http://www.gotasjam.com/
Pe mine m-a impresionat cu pagina asta.Cred ca e deosebita.

Es muy joven pero ya a estado en varios paises europeos en busca de una vida mejor.De momento parece ser que le va bien en Madrid.Tiene su trabajo,en la construccion y tiene una pasion:las paginas web.Este enlazehttp://www.gotasjam.com/    te leevara hacia uno de sus trabajos.Esto es arte,y lo demas son tonterias!El es un rumano mas en Madrid.

Para contacto http://www.wix.com/pitonash/computersexperts#!contact  clik aqui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole