5 apr. 2011

Pe strada

Imaginea aceasta spune tot despre ea.Nu cred ca are nevoie de mai multe comentarii.Desi as putea adauga ca,Spania are populatia imbatranita.Multi pensionari si prea putini tineri care sa aiba grija de ei.

En la calle

Esta imagen lo esta diciendo todo por si misma.Las palavras sobran.Lo unico que puedo añadir es que España tiene la poblacion envejecida.Muchos mayores y pocos jovenes para cuidarlos.

2 comentarii:

  1. tinerilor le place sa fie tineri nu sa imbatranasca alaturi de un varstnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa o fi...dar ea munceste si tine locul copiilor care platesc pentru ca parinti sa aiba companie.

    RăspundețiȘtergere

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole