11 apr. 2011

Asigurari

Ea lucreaza in asigurari.Din punctul meu de vedere o munca destul de grea.Trebuie sa intrunesti o multime de calitati ca sa faci fata.Si ea le are.Un caracter puternic,infatisare placuta,zambet deosebit,pofta de munca si de viata,forta,inteligenta,hotarare mai ales.O romanca deosebita care traieste in orasul pe care si eu l-am ales sa-mi fie "casa".Poate aveti nevoie de o asigurare.Contactati-ma.Va pun in legatura cu ea.
Seguros

Trabaja haciendo seguros para una empresa muy grande y muy conocida.Un trabajo duro en my opinion.Hay que juntar muchas qualidades.Caracter fuerte,look especial,sonrisa bonita,ganas de trabajar y de vivir,inteligencia y sobre toto no dudar de que este trabajo es el que te conviene.Es una rumana mas que vive en la misma ciudad que yo eleji para vivir my vida.Si necesitas un seguro ponte en contacto con ella.Dame un toque y se lo cuento.

Un comentariu:

  1. Cea mai ieftina asigurare RCA ieftin la City Insurance. Poti cumpara online de la ei de pe site si ai 25% reducere.
    Aici gasiti calculatorul rca 2011

    RăspundețiȘtergere

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole