12 apr. 2011

Alta pereche

Pe ei ii stiu de cativa ani.Si mereu ii vad asa.Unul langa celalt,la bine si la greu.Acum muncesc amandoi desi a fost o vreme cand el nu gasea de lucru,acum are doua locuri de munca.Confirmand ceea ce si eu stiam.Daca vrei ,daca insisti pana la urma gasesti,chiar daca e criza sau recesiune sau ce-o fi perioada asta pe care o traim.Sper sa le mearga bine de acum innaite pentru ca merita.Sunt romani care merita tot binele din lume.

Otra parejita

Les conoci hace años y siempre estan uno al lado del otro.En lo bueno y en lo malo.En este momento estan trabajando los dos pero uvo una temporada cuando el no encontraba trabajo.Ahra mismo tiene dos trabajos lo que demuestra my teoria.Si de verdad quieres,si te empeñas,al final hay trabajo.Es dificil pero no imposible para el que de verdad esta dispuesto.Les deseo buena vida porque se lo estan ganando y lo merecen.Gente decente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole