28 mar. 2011

Reforme si restaurari

El lucreaza in constructii. Face reforme si restaurari. Are o echipa de cativa oameni si desii in ultima vreme e din ce in ce mai greu, mica lui firma rezista. Poate si pentru ca patronul munceste cot la cot cu angajatii fara prea multe pretentii. Asa muncesc romanii la Madrid. Chiar si daca sunt patroni.

Jhony 677159789

Reformas Jhony

A pesar de la crisis, sigue trabajando. Es uno de los miles de autonomos que hay en España, uno que logra aguantar a pesar de lo dificil que esta la cosa en la construccion hoy en dia. Y todo el mundo sabe que para aguantar hay que trabajar el doble cobrando menos que hace unos años. Pero es lo que hay! Y la vida sigue.

3 comentarii:

 1. Buna,
  Am vazut ca esti interesata de schimb de link-uri, asa ca iti propun blog-ul meu http://irinacomba.blogspot.com/
  Te astept cu mare drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. felictari !! mai rar vezi asa ceva, romanii din Spania "muncesc" tot ca in Romania, adica cu mainile in buzunare.

  RăspundețiȘtergere
 3. @ventas asta e opinia ta si ti-o respect.Imi rezerv dreptul de a nu fi de aceeasi parere.Cunosc romani care sunt bolnavi de oboseala si stres.Daca vrei sa cunosti unul vino pima la mine si ti-i prezint.

  RăspundețiȘtergere

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole