9 mar. 2011

Coafeza

Nu...ea nu e romanca,dupa cum cred ca se si observa de la prima vedere.E spaniola,si are un mic coafor aproape de locul unde muncesc eu.Am tinut sa o mentionez pentru ca o cunosc de multa vreme,stiu ca e o persoana serioasa ,de incredere pe care poti conta si mai ales pentru ca am cunoscut putini oameni pe aici care sa vorbeasca despre romani mai bine decit ea.De cind o echipa de romani i-a facut reforma in apartament acum citeva luni ,nu inceteaza sa mentioneze de cite ori poate cat de muncitori sunt romanii pe care ea ii cunoaste.Oricui i-ar creste inima de bucurie auzind-o cum povesteste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole