14 mar. 2011

Bucatareasa

La unul din restaurantele din cartier lucreaza o alta romanca.De data asta nu e vorba de fata care iti poate servi cafeaua ci de fata care iti prepara mancarea.Te asezi linistit la masa si ceri un pincho de tortilla si daca nu esti de pe la noi din cartier nici n-ai sa sti ca gustoasa tortilla a fost preparata de ea.Si nu numai la tortilla ci si alte multe bunatati ,toate acele mincaruri faimoase ale bucatariei spaniole:pescados,calamares a la romana,boquerones en vinagre,paella....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole