6 mar. 2011

Barul din cartier

Daca ai chef de o cafea la barul din cartierul meu ea este cea care o sa te serveasca 7 zile pe saptamana. Au trecut ceva ani de cind lucreaza si ma uimeste cat chef de munca poate sa aiba o fata atit de tanara si de draguta. Ii cunosc bine pe proprietari, sunt oameni de treaba asa ca nu pot  decit sa-mi aduc aminte de zicala "Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre blog

Romania din Madrid s-a nascut din dorinta de a face vizibila comunitatea de romani care traieste in acest oras si mai ales partile ei bune si actiunile pozitive. Prin 2011 cand un val de stiri negative despre romanii plecati din tara umpleau paginile ziarelor din Europa, am hotarat sa incerc sa arat, in imagini, cealalta fata a romanilor, cea pozitiva. Pentru ca ea exista si pentru ca nu e complicat sa o facem vizibila.
Nu m-am nascut cu harul scrisului, dar ma pricep cat de cat sa fac o fotografie si am mizat pe asta la inceput.
Dupa care, cu trecerea anilor, am inceput sa inseilez cateva fraze langa fotografii. In ultima vreme am tot mai multe subiecte, la nivel local: activitati pe care le organizam chiar noi, sau evenimente la care suntem invitati.
Sper sa apreciati incercarea mea si sunteti invitati sa participati la vizibilizarea calitatilor noastre ca membrii ai comunitatii de romani din Madrid.

Cele mai citite articole